Predané: Krásna chata pri Oravskej Priehrade

Predané: Krásna chata pri Oravskej Priehrade

210.000,- €

Štát: Slovensko
Okres: Námestovo
Mesto: Námestovo

Vlastníctvo: osobné
Druh: Chata
Typ: predaj - exkluzívne


Ponúkame Vám exkuzívne na predaj priestrannú chatu na Orave pri Oravskej Priehrade na krásnom slnečnom mieste s pozemkom o výmere cca 872m2/v os.vlastníctve 246m2, v nájme lesov je 626m2/.

Chata ponúka ubytovanie pre 13 osôb v šiestich samostatných izbách, každá s vlastnou kúpeľňou. V objekte je priestranná spoločenská miestnosť s krbom, televízorom, sedacou súpravou a kompletne zariadenou kuchyňou. Objekt je napojený na elektrinu, verejný vodovod a žumpu, vykurovaný ústredným kúrením s novou pecou na peletky, objekt je oteplený, s novým dreveným obkladom, nové eurookná, mreže. Chata je murovaná, má cca 11x12m., plus kotolňa a uložny priestor.
Pri chate sa nachádza terasa, vonkajšie posedenie- priestranný altánok s možnosťou opekania a vlastné parkovisko. Chata je vhodná na podnikanie, ale aj pre rodinný život, možné je celoročné obývanie vďaka dobrému prístupe k chate v lete aj v zime. Pozemok o výmere 246m2 je v osobnom vlastníctve, zvyšná časť je užívaná na základe nájomnej zmluvy. Objekt sa nachádza pod lesom, nie pri vode. Výhodou je lokalita na Orave v blízkosti Oravskej Priehrady, celoročné turistické využitie: rybolov, lyžovanie, ľadová plocha, aquaparky a podobne. Cena dohodou.
Energetický certifikát budovy nebol dosiaľ robený.

Poloha nehnuteľnosti na mape

Podrobné informácie

Poschodieneuvedené
Počet izieb7
Rozloha pozemku872 m²
Úžitková plocha264 m²
Vlastníctvoosobné
Stavúplne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Garážnie
Výťahnie
Energetický certifikátnie

Ďalšie fotografie nehnuteľnosti