Predané :Rekreačná chata pri Or. Priehrade

Predané :Rekreačná chata pri Or. Priehrade

119.900,- €

Štát: Slovensko
Okres: Námestovo
Mesto: Námestovo

Vlastníctvo: osobné
Druh: Chata
Typ: predaj - exkluzívne


Ponúkame Vám exkluzívne na predaj chatu pri Oravskej priehrade v krásnej, tichej lokalite pod lesom s výhľadom na celú priehradu, Slanický ostrov a Babiu horu.

Objekt je murovaný, čiastočne rekonštruovaný, majiteľmi udržiavaný a zariadený, menená bola strecha objektu a taktiež nové okná. Chata je obložená drevom, má tri podlažia, terasu a balkón. Na prízemí je garáž,ale aj miestnosť pre kotol ústredného kúrenia na pevné palivo, bojler a priestor pre odkladanie dreva.

Na prvé poschodie vedú schody, je tu zádverie, sociálne zariadenie, kuchyňa, menšia izba a priestranná obývacia izba s krbovou pecou. Drevené schodisko vedie na druhé podlažie, kde sú tri miestnosti na spanie. V podkroví je ďalší veľký priestor určený na spanie. Toho času je chata pripravená pre 12 ľudi, lôžka je však možné aj rozšíriť o ďalšie miesta na spanie.

Chata je napojená na elektrinu,/ je tu 3 fázové pripojenie/, vodu a kanalizáciu.
Objekt je celoročne prístupný vďaka výbornej polohe a prístupu autom v lete aj zime, teda je možné obývať ho celoročne ako chatu, poprípade ako alternatívu rodinného bývania.

Výhodou je krásne tiché miesto pod lesom s výhľadom na celú panorámu, parkovanie niekolkých aút súkromne priamo pred chatou, celoročné turistické využitie . Cena 119 900 €.,dohoda možná
Pozemok je v nájme Lesov SR.

Poloha nehnuteľnosti na mape

Podrobné informácie

Poschodieneuvedené
Počet izieb5
Rozloha pozemku300 m²
Úžitková plocha113 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Balkónnie
Lódžianie
Terasanie
Garážnie
Výťahnie
Energetický certifikátnie

Ďalšie fotografie nehnuteľnosti