Rodinný dom pri Oravskej Priehrade

Rodinný dom pri Oravskej Priehrade

345.000,- €

Štát: Slovensko
Okres: Námestovo
Mesto: Námestovo

Vlastníctvo: osobné
Druh: Chata
Typ: predaj - exkluzívne


Ponúkame Vám exkluzívne na predaj rodinný dom s vlastným pozemkom v krásnom prostredí na Orave pri Oravskej Priehrade, okres Námestovo.

Objekt sa nachádza v rekreačnej oblasti a je využívaný ako chata. Vďaka polohe a celoročnému prístupu je ideálny ako rodinný dom.

Dom je murovaný, vkusne osadený do mierne svahovitého pozemku s terasami pod lesom o výmere 972m2 v osobnom vlastníctve, na oplotenom pozemku sa nachádza aj murovaná garáž, kôlňa a malý drevený záhradný dom.
Na prízemí domu je obývacia izba prepojená s kuchyňou, ďalšia miestnosť, kotolňa, kúpelňa s WC a sprchovacím kútom a samostaná izba na medziposchodí. Do tejto obytnej časti je možný vstup z hlavného vchodu domu schodami na prízemie, ale aj samostnaným vchodom z druhej časti domu.
Na prvom nadzemnom podlaží je zádverie, chodba, kuchyňa s obývacou izbou, špajza, balkón a na medziposchodí kupeľňa a ďalšia samostnatná izba.
Drevené schodisko vedie na poschodie, kde sú dve izby a balkón.

Objekt je vykurovaný ústredným kúrením - pecou na pevné palivo, ale aj novým elektrickým kotlom, napojený je na kanalizáciu, vodu a elektrinu, boli tu menené nové plastové okná,nové radiatory, krytina strechy je plech.

Výhodou je celoročne turisticky využívaná rekreačná oblasť pri Oravskej Priehrade, bezproblémový prístup k objektu v lete aj v zime, v blízkosti lyž.strediská, turistika, vodné športy, rybolov. Objekt je toho času využívaný na podnikateľský účel - dlhodobý prenájom , pri záujme budúceho majiteľa je možné v nájme pokračovať.

Cena 345 000€ , pri rýchlom jednaní dohoda na cene.

Poloha nehnuteľnosti na mape

Podrobné informácie

Cenavrátane provízie
Počet izieb6
Celková rozloha972 m²
Rozloha pozemku972 m²
Vlastníctvoosobné
Stavčiastočne prerobený
Statusaktívne
Kanalizáciaáno
Garážáno - 1 auto
Parkovanievnútorné
Oknáplastové
Prístupová cestaasfaltová cesta

Ďalšie fotografie nehnuteľnosti